Μία Μοναδική Εμπειρία

Την ημέρα του γάμου σας όλοι είναι εκεί με μοναδικό σκοπό, να γιορτάσουν μαζί σας το συναρπαστικό αυτό ξεκίνημα στη ζωή σας. Είστε ερωτευμένοι και είστε έτοιμοι να το μοιραστείτε μαζί με τους καλεσμένους σας. Είναι μια απίστευτη εμπειρία που που για να έχει και την επιτυχία που θέλετε χρειάζεται και η σωστή μουσική, κατά συνέπεια και ένας επαγγελματίας και έμπειρος Dj Γάμου. Είμαι εκεί για εσάς γεμάτος θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και διάθεση να απογειώσω τον γάμο σας σ’ ένα μοναδικό γαμήλιο πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Το Μουσικό Ταξίδι Με Dj Γάμου

Σαν επαγγελματίας Dj Γάμου η μουσική όπως συνηθίζω να λέω, είναι το 80% της επιτυχίας μίας γαμήλιας δεξίωσης. Η μουσική μου παιδεία και τα ακούσματα μου, μου επιτρέπουν να ελιχθώ σε όλα τα είδη της μουσικής ανάλογα με την ψυχολογία και την συμμετοχή του κόσμου στην πίστα. Πάντα ανάλογα με το ύφος που εσείς θέλετε να δώσετε στο γαμήλιο πάρτι σας. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες όπως παραδοσιακός γάμος, γάμος με ξένη μουσική, γάμος με μουσική για club, κτλ. Η μουσική είναι μία και πάντα αν υπάρχει το κατάλληλο τραγούδι την κατάλληλη στιγμή σε συνάρτηση με το ύφος που εσείς θέλετε να δώσετε στο γάμο σας το αποτέλεσμα θα είναι ένα. Η πίστα να είναι γεμάτη. Το παν είναι η σωστή ροή των τραγουδιών.

Η Μουσική μου παιδεία μου επιτρέπει να αντεπεξέλθω σε οποιονδήποτε γάμο. Από γάμο με θεματική μουσική, Ελληνική ή Ξένη οποιασδήποτε δεκαετίας και είδους με επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Έως έναν γάμο με παραδοσιακή μουσική από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Ηχητική & Φωτιστική Κάλυψη Γάμου

Πέρα από την μουσική κάλυψη του γάμοου σαν Dj Γάμου παρέχω ολοκληρωμένη ηχητική κάλυψη για το γαμήλιο πάρτυ σας. Διαθέτω εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε γάμο με μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις. Είτε αυτό λέγεται θέμα χώρου ανοιχτού ή κλειστού είτε όγκου καλεσμένων, μεγάλος ή μικρός αριθμός.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από επώνυμα brands της αγοράς όπου μπορώ να καλύψω την κεντρική πίστα με ήχητικό εξοπλισμό μεγάλης απόδοσης και ποιότητας. Την περιφέρεια με δορυφόρους για έναν γλύκο και ποιοτικό ήχο. Γαμήλιες δεξιώσεις με ζωντανή μουσική, με μικροφωνικές κονσόλες, μονιτορ, μικρόφωνα, DI, και ότι άλλο χρειαστεί για το live.

Ακόμα πέρα απο την ηχητική κάλυψη διαθέτω φωτιστικό εξοπλισμό και ειδικά εφέ για το γαμήλιο πάρτυ σας. Φωτορυθμικά στατικά και κινούμενα, προβολείς, αρχιτεκτονικό φωτισμό, κα. Ειδικά εφε όπως μηχανές καπνού και ξηρού πάγου, πυροτεχνήματα επιδαπέδια και εναέρια, laser, strobo lights, κα.

You Just Have To Say ``I Do``

Ο Στόχος Μου Σαν Dj Γάμου

Ένας Dj γαμου μπορεί να επηρεάσει το γαμήλιο πάρτυ είτε θετικά είτε αρνητικά. Σαν επαγγελματίας Dj γαμου την δεύτερη εκδοχή δεν την έχω καν στο μυαλό μου. Μου αρέσει να δημιουργώ μία ατμόσφαιρα ονειρική στο γαμήλιο πάρτυ σας βάση του ύφους που εσείς έχετε επιλέξει. Και με την δική μου εμπειρία να κρατήσουμε τους καλεσμένους σας όλη την ώρα στην πίστα. Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους επαγγελματιές που θα λάβουν μέρος στην γαμήλια δεξίωση θα κάνουμε τον γάμο των ονείρων σας.

  • Η επιτυχία ενός γάμου είναι η μουσική80%

  • Που επέλεξαν κάποια ορχήστρα, αν ήταν να το ξανακάνουν θα επέλεγαν έναν επαγγελματία Dj65%

  • Των καλεσμένων θυμάται την μουσική σε μία γαμήλια δεξίωση μετά το νυφικό81%

  • Των Καλεσμένων μετά από μία δεξίωση βάζουν την διασκέδαση ως πρώτη προτεραιότητα75%

επικοινωνηστε μαζι μου

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση ή για να σας στείλω μία οικονομική προσφορά για την μουσική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής σας μην διστάσετε να μου στείλετε ένα μήνυμα.

Τα προφίλ μου στα social media

Αρέσει σε %d bloggers: