Βιογραφικο

dj harris | dj για γαμο, dj για βαπτιση, dj για παρτυ

dj gamou xaris

ποιος ειμαι

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Μπούτας, επαγγελματίας Dj και ιδιοκτήτης της εταιρείας μουσικής και ηχητική κάλυψης εκδηλώσεων Dj Design. Ξεκίνησα το 1999 την επαγγελματική μου σταδιοδρομία από γνωστά club & bar της Αθήνας έχοντας στο ενεργητικό μου σπουδές ηχοληψίας και μουσικής παραγωγής. Από το 2005 μπήκα στον χώρο των κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων ως Dj για γαμο, Dj για βαπτιση, Dj για παρτυ. Εχοντας έως τώρα συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς χώρους κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων (Κτήματα – Ξενοδοχεία) και μεγάλες εταιρείες του χώρου. Το 2011 δημιούργησα την Dj Design, εταιρεία μουσικής & ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων και ως και σήμερα συνεργάζομαι με γνωστά Club της Αθήνας σαν guest Dj για διάφορα event.

η αποστολη μου

Ο σκοπός μου σαν Dj για γαμο, Dj για βαπτιση, Dj για παρτυ ήταν και παραμένει ένας. Η διασκέδαση του κόσμου. Κάθε μέρα και μέσα από την πορεία μου ως τώρα παραμένει ο ίδιος. Μέσα από την εμπειρία μου και πάνω απ όλα από τα λάθη μου έχω μάθει να ελίσσομαι και να ανανεώνομαι στην δουλειά μου για να διατηρηθεί αυτός ο σκοπός. Μ’ αρέσει να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει με τον τρόπο που εγώ ξέρω καλύτερα μέσα από την μουσική. Και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω και για την δική σας εκδήλωση.

το παθος μου

Το πάθος μου και η αγάπη μου για την μουσική μ’ έχουν κάνει να ψάχνομαι συνεχώς και να ανανεώνομαι για να γίνομαι ολοένα και καλύτερος σε αυτό που κάνω. Τα μουσικά μου ακούσματα δεν έχουν φραγμούς και σύνορα. Η μουσική είναι μία και για μένα έχει έναν σκοπό, να διασκεδάζει τον κόσμο. Τα μουσικά μου ακούσματα είναι από κάθε σκηνή, Ελληνική ή Διεθνή. Από κάθε δεκαετία και από κάθε είδος. Πάντα ανάλογα με την περίσταση και την κατάσταση. Και αυτό έχει περάσει και πάνω στην δουλειά μου. Να μπορώ να ψυχολογήσω τον κόσμο και την κατάλληλη στιγμή να ελιχθώ με τα κατάλληλα τραγούδια ώστε το κέφι να μείνει αστείρευτο και η πίστα πάντα γεμάτη. Το μουσικό μου ρεπερτόριο το προσαρμόζω κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση και το είδος της εκδήλωσης για να υπάρχει συνεχής ροή και κέφι.

βρισκεστε ενα τηλεφωνημα μακρια απο την επιτυχια της εκδηλωσησ σας.

επικοινωνηστε σημερα μαζι μου για να καλυψω μουσικα & ηχητικα και την δικη σας

+30 211 216 61218 & +30 694 207 6307

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ

Σαν επαγγελματίας Dj η σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το Α και το Ω για μένα. Δίνω μεγάλη βάση στις ανάγκες σας και στα θέλω σας και γι αυτό το λόγο δουλεύω με μεθοδικότητα και οργανωμένα. Για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να σας παρέχω υψίστης ποιότητας υπηρεσίες και το βασικότερο να έχετε εσείς την εκδήλωση των ονείρων σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερχόσαστε σε επικοινωνία μαζί μου τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω των δύο φορμών επικοινωνίας όπου διαθέτει η ιστοσελίδα και μου υποβάλετε τις βασικές πληροφορίες για την εκδήλωση που θα καλύψω. Όπως την ημερομηνία για να δούμε την διαθεσημότητα. Από την στιγμή που υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία τότε μπορούμε να προχωρήσουμε σ’ ένα ραντεβού στο γραφεία μου για να με γνωρίσετε απο κοντά και να δείτε και το μέχρι τώρα έργο μου. Έπειτα μου δίνετε μερικές λεπτομέρειες. Για τον χώρο τέλεσης, αριθμό καλεσμένων, το ύφος και το στιλ που θα θέλατε να έχει, πως τον έχετε φανταστεί. Όλα αυτά για να τα καταγράψω και να μπορέσω να σας δώσω ιδέες και λύσεις για την δική σας εκδηλωση καθώς και μία οικονομική προσφορά.

ΑΝΑΛΥΣΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βάση των αναγκών σας παρουσιάζω και σας αναλύω όλες τις υπηρεσίες τις οποίες θα σας παρέχω για να καλύψω την εκδήλωσή σας. Έτσι θα μπορέσω να κατανοήσω καλύτερα τις ανάγκες σας για να σας παρουσιάσω τις προσφορές μου. Θα σας παρουσιάσω 2 με 3 διαφορετικά πακέτα προσφορών βασισμένα πάνω στις ανάγκες σας για να επιλέξετε εσείς αυτό που σας ταιριάζει.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Αφού έχετε μελετήσει τις προσφορές μας και συμφωνείτε με κάποια απ αυτές τότε μπορούμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή του συμφωνητικού. Αυτό το συμφωνητικό γίνεται με όλους τους υποψήφιους πελάτες το οποίο σας διασφαλίζει την σωστή και άρτια παροχή υπηρεσιών και όλων όσων έχουμε συμφωνήσει καθώς και την δέσμευση της ημερομηνίας. Μέσα σε αυτό αναγράφονται αναλυτικά όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες από εμάς, οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Με την υπογραφή του συμφωνητικού αυτού θα σας ζητηθεί να καταθέσετε μία προκαταβολή (30%) για την επικύρωση της ημερομηνίας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Έχοντας καλύψει όλες τις βασικές πληροφορίες για την γαμήλια εκδήλωση κάνουμε το ραντεβού για να συζητήσουμε το όλο μουσικό πλάνο της βραδιάς. Εδώ θα οργανώσουμε μαζί όλο την ροή του προγράμματος βλέποντας βασικές λεπτομέρειες της βραδιάς. Όπως για τα βασικά τραγούδια, (εισόδου, τούρτας, πρώτου χορού, ανθοδέσμης) σε περιπτώσεις γαμήλιας δεξίωσης καθώς και για το υπόλοιπο πρόγραμμα. Επιλέγοντας καταρχάς το ύφος και το στιλ που θα θέλατε. Και στην συνέχεια τι τραγούδια και είδη μουσικής θέλετε να παιχτούν και όλα αυτά που θέλετε να μην παιχτούν.

Μία παρατήρηση που θα θέλαμε να κάνουμε εδώ είναι δεν είναι δεσμευτικό ότι θα γίνει μονάχα ένα ραντεβού. Γίνονται όσα χρειαστούν για να νιώσετε εσείς άνετα και να βεβαιωθείτε ότι  έχουμε καλύψει τα πάντα. Ή σε περιπτώσεις που θέλετε να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε κάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ

Εφόσον έχω κάνει μία αναλυτική μελέτη και προετοιμασία σε όσα ειπώθηκαν στο ραντεβού για το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς. Έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας μία εβδομάδα πριν την εκδήλωσή σας για να κάνουμε μία γρήγορη ανασκόπηση του μουσικού προγράμματος καθώς και των υπηρεσιών όπου θα σας παρέχω για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ

Όλα έτοιμα και ελεγμένα. Στην θέση μου και πανέτοιμος. Απολαύστε το μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα σας  προσφέρω με τις μουσικές επιλογές μου και διασκεδάστε.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για μένα και για τις δουλειές μου σαν Dj για γαμο, Dj για βαπτιση, Dj για παρτυ μέσα από τις σελίδες μου στα social media.

Αρέσει σε %d bloggers: